Actieve SmartFunds

SmartFund Basic

Ben je zelfstandig ondernemer met een relatief laag inkomen, sluit je dan aan bij SmartFund Basic. De oorzaak van een laag inkomen kan zijn dat je parttime in dienst bent en parttime zelfstandig. Ook dan kan je gewoon meedoen. Dit is een zeer laagdrempelig SmartFund, om het voor elke ondernemer mogelijk te maken mee te doen aan een AOV vangnet.

SmartFund Baseline werk nauw samen met de Werkvereniging, een belangenvereniging van zelfstandig werkenden.
Als je mee gaat doen met SmartFund Basic, dan kan je 2 jaar gratis lid worden van de Werkvereniging.

Meer info en aanmelden

SmartFund Baseline

Ben je een werkzaam in de kunstensector in Nederland en werk je zelfstandig voor organisaties en/of particulieren, dan is SmartFund Baseline het ideale vangnet voor jou. Omdat mensen die werkzaam zijn in de kunstensector vaak een laag inkomen hebben is SmartFund Baseline de goedkoopste en meest  toegankelijke schenkkring van Nederland. Veel goedkoper en flexibeler dan broodfondsen en de goedkoopste van alle andere initiatieven.

Meer info en of aanmelden

SmartFund Hallo Muziek

Hallo wereld is een samenwerkingsverband van docenten die:

  • Een dans- of bewegingsopleiding hebben gevolgd
  • Afgestudeerd zijn aan een kunstopleiding (conservatorium, filmacademie etc.)
  • Een pedagogische achtergrond hebben met affiniteit voor creatieve vakken
  • Een passie hebben voor het overbrengen van creatief meesterschap|Interesse hebben in het onderwijs
  • Een brede blik hebben op de uitoefening van het eigen vak

Het doel van Hallo Muziek is om alle basisschoolkinderen vanaf groep 1 t/m groep 8 in aanraking te brengen met muziek, opdat het maken van muziek een onlosmakelijk deel van hun leven wordt.

Hallo Muziek is een niet-gesubsidieerde cultuur onderneming die momenteel gesponsord wordt door Buma Cultuur, De vrienden van Holland Symfonia, de Holland Symfonia Businessclub, Enchilada en Terpstra Muziek BV. Onderliggende stichting is Stichting Educatieorkest Holland.

Meer info en aanmelden

SmartFund CygnusZ.org

Ben je zelfstandig professional in de de ICT sector, met name in de high end ICT dienstverlening sluit je dan aan bij CygnusZ.org.

Voor meer informatie:

SmartFund Fundamens 

Bij FundaMens steunen Zelfstandig Professionals en Zelfstandig Ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid (AOF) door middel van schenkingen. FundaMens is een vereniging en bestaat uit leden die wonen of werken in Amsterdam Noord / Landelijk Noord en minimaal één jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Informatie brochure
Meer Informatie kun je vragen aan de fundmanager Berber Brouwer:
0642591545 berber12@xs4all.nl

Stut en Steun

Bij Stut en Steun steunen zelfstandig ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid door middel van schenkingen. Leden van Stut en Steun komen uit het hele land en worden aangedragen door andere leden, die dit coöperatieve initiatief een warm hart toe dragen en graag een collega ondernemer willen steunen in moeilijke tijden.

Neem contact op met de Fundmanager Monique de Adelhart Toorop
0620032368 monique@adelharttoorop.nl

 

SmartTogether

Voor ondernemers uit Midden-Nederland

Wie zijn we en waarom zijn we er voor ZZP’ers en DGA’s? Een prachtig alternatief om met elkaar te zorgen voor elkaar bij ziekte zonder tussenkomst van onduidelijke arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Smartfund SmartTogether is een vereniging met leden die zorgen voor elkaar in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Van tevoren teken je in op een schenking die je van anderen wilt ontvangen en dat doen anderen ook voor zichzelf. Wordt er iemand ziek, dan ontvangt deze van de anderen een klein bedrag dat gezamenlijk het bedrag is waarvoor degene deelneemt. Wordt er niemand ziek, dan blijft het geld van jezelf.

Neem contact op met Hubert Lut
0647830263 info@smartsharing.nl

SmartSharing BV

Treublaan 3 unit B0.04
1097 DP  Amsterdam

Postadres
Postbus 37139
1030 AC  Amsterdam

Info@smartsharing.nl
www.smartsharing.nl 

Neem voor meer informatie over bovenstaande SmartFunds neem contact op met Hubert Lut via telefoonnummer 06 – 47 83 02 63 of stuur een e-mail naar info@smartfund.nl