Actieve SmartFunds

SmartFund Basic

Ben je zelfstandig ondernemer met een relatief laag inkomen, sluit je dan aan bij SmartFund Basic. De oorzaak van een laag inkomen kan zijn dat je parttime in dienst bent en parttime zelfstandig. Ook dan kan je gewoon meedoen. Dit is een zeer laagdrempelig SmartFund, om het voor elke ondernemer mogelijk te maken mee te doen aan een AOV vangnet.

Meer info en aanmelden

SmartFund Baseline

Ben je een docent in de creatieve sector en werk je zelfstandig voor organisaties en/of particulieren in de creatieve sector binnen Noord-Holland, dan is SmartFund Baseline het ideale vangnet voor jou.

Meer info en of aanmelden

SmartFund Hallo Muziek

Ben je zelfstandig muziek docent en werkzaam in de regio Noord-Holland, dan kan je je aansluiten bij Hallo Muziek.

Meer info en aanmelden

SmartFund CygnusZ.org

Ben je zelfstandig professional in de de ICT sector, met name in de high end ICT dienstverlening sluit je dan aan bij CygnusZ.org.

Voor meer informatie:

SmartFund Fundamens 

Bij FundaMens steunen Zelfstandig Professionals en Zelfstandig Ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid (AOF) door middel van schenkingen. FundaMens is een vereniging en bestaat uit leden die wonen of werken in Amsterdam Noord / Landelijk Noord en minimaal één jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Informatie brochure
Meer Informatie kun je vragen aan de fundmanager Berber Brouwer:
0642591545 berber12@xs4all.nl

Stut en Steun

Bij Stut en Steun steunen zelfstandig ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid door middel van schenkingen. Leden van Stut en Steun komen uit het hele land en worden aangedragen door andere leden, die dit coöperatieve initiatief een warm hart toe dragen en graag een collega ondernemer willen steunen in moeilijke tijden.

Neem contact op met de Fundmanager Monique de Adelhart Toorop
0620032368 monique@adelharttoorop.nl

 

SmartTogether

Voor ondernemers uit Midden-Nederland

Wie zijn we en waarom zijn we er voor ZZP’ers en DGA’s? Een prachtig alternatief om met elkaar te zorgen voor elkaar bij ziekte zonder tussenkomst van onduidelijke arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Smartfund SmartTogether is een vereniging met leden die zorgen voor elkaar in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Van tevoren teken je in op een schenking die je van anderen wilt ontvangen en dat doen anderen ook voor zichzelf. Wordt er iemand ziek, dan ontvangt deze van de anderen een klein bedrag dat gezamenlijk het bedrag is waarvoor degene deelneemt. Wordt er niemand ziek, dan blijft het geld van jezelf.

Neem contact op met de Fundmanager Richard Draaijer
0625053263 richard@roodontwerp.nl

SmartSharing BV

Postadres
Postbus 37139
1030 AC  Amsterdam

Info@smartsharing.nl
www.smartsharing.nl 

Neem voor meer informatie over bovenstaande SmartFunds neem contact op met Hubert Lut via telefoonnummer 06 – 47 83 02 63 of stuur een e-mail naar info@smartfund.nl