SmartFunds overzicht

Actieve SmartFunds

SmartFund Basic

Ben je zelfstandig ondernemer met een relatief laag inkomen, sluit je dan aan bij SmartFund Basic. De oorzaak van een laag inkomen kan zijn dat je parttime in dienst bent en parttime zelfstandig. Ook dan kan je gewoon meedoen. Dit is een zeer laagdrempelig SmartFund, om het voor elke ondernemer mogelijk te maken mee te doen aan een AOV vangnet.

Meer info en of aanmelden

SmartFund Baseline

Ben je een uitvoerend en/of een docent in de culturele en/of creatieve sector, dan is SmartFund Baseline het ideale vangnet voor jou. SmartFund Baseline is helemaal op maat gemaakt voor mensen die hun brood verdienen als zelfstandige in de creatieve en/of culturele sector. Zo kan je al meedoen voor € 6,- per maand met een schenking vanaf € 400,-. Baseline is de goedkoopste schenkkring die op dit moment. zie voor een uitgebreide vergelijking met andere schenkkringen en broodfondsen de site: https://baseline.smartfund.nl


SmartFund Bouw en Techniek

Ben je zelfstandige in de bouw, schilder, installateur, betonvlechter, timmerman, metselaar, aannemer, klussenbedrijf etc. etc. dan kan je hier gebruik maken van een vangnet met collega’s. Er is geen ballotage of leeftijdsbeperking. Je kan je eenvoudig via internet aanmelden.

Meer info en of aanmelden


SmartFund Hallo Muziek

Ben je zelfstandig muziek docent en werkzaam in de regio Noord-Holland, dan kan je je aansluiten bij Hallo Muziek.

Meer info en aanmelden


SmartFund Zorgen voor elkaar

In samenwerking met het Platform Verbinden in Zorg kunnen nu ook zorgprofessionals samen met collega’s een vangnet voor elkaar vormen, zodat je elkaar kunt helpen als er door ziekte geen, of te weinig inkomsten zijn.
Lees hoe het werkt

Meer info en aanmelden


SmartFund CygnusZ.org

Ben je zelfstandig professional in de de ICT sector, met name in de high end ICT dienstverlening sluit je dan aan bij CygnusZ.org.
Voor meer info en aanmelding:
Ga naar pagina


Fundamens – bouwen op vertrouwen

Bij FundaMens steunen Zelfstandig Professionals en Zelfstandig Ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid (AOF) door middel van schenkingen. FundaMens is een vereniging en bestaat uit leden die wonen of werken in Amsterdam Noord / Landelijk Noord en minimaal één jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Meer info en of aanmelden

Stut en Steun

Bij Stut en Steun steunen zelfstandig ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid door middel van schenkingen. Leden van Stut en Steun komen uit het hele land en worden aangedragen door andere leden, die dit coöperatieve initiatief een warm hart toe dragen en graag een collega ondernemer willen steunen in moeilijke tijden.

Ga naar pagina

SmartTogether

Voor ondernemers uit Midden-Nederland

Wie zijn we en waarom zijn we er voor ZZP’ers en DGA’s? Een prachtig alternatief om met elkaar te zorgen voor elkaar bij ziekte zonder tussenkomst van onduidelijke arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Smartfund SmartTogether is een vereniging met leden die zorgen voor elkaar in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Van tevoren teken je in op een schenking die je van anderen wilt ontvangen en dat doen anderen ook voor zichzelf. Wordt er iemand ziek, dan ontvangt deze van de anderen een klein bedrag dat gezamenlijk het bedrag is waarvoor degene deelneemt. Wordt er niemand ziek, dan blijft het geld van jezelf.
Ga naar pagina

CygnusZ.org 

Ben je zelfstandig professional in de de ICT sector, met name in de high end ICT dienstverlening sluit je dan aan bij CygnusZ.org.
Voor meer info en aanmelding:
Ga naar pagina

SmartFund Baseline

Ben je een docent in de creatieve sector en werk je zelfstandig voor organisaties en/of particulieren in de creatieve sector binnen Noord-Holland, dan is SmartFund Baseline het ideale vangnet voor jou.

SmartSharing BV

Postadres

Postbus 37139

1030 AC  Amsterdam

Info@smartsharing.nl
www.smartsharing.nl 

Neem voor meer informatie contact op met Hubert Lut via telefoonnummer 06 – 47 83 02 63 of stuur een e-mail naar info@smartfund.nl