Heb je in jouw organisatie te maken met zelfstandigen en  wil je deze ondersteunen door een AOV schenkkring te organiseren zonder dat je daar zelf iets aan wilt verdienen, dan leveren we jouw organisatie een schenkkring op maat. Alleen de deelnemers betalen maandelijks een bedragje voor het gebruik van de webapplicatie SmartDeposit.

Gratis consultancy en inregelen SmartDeposit
Door gebruik te gaan maken van SmartDeposit wordt niet alleen de bestaande organisatie geautomatiseerd, maar worden er ook slimme mogelijkheden toegevoegd.

Als een broodfonds gebruik wil maken van het SmartDeposit programma zal SmartSharing eerst onderzoeken welke wensen er leven in de vereniging en vervolgens met een voorstel komen. 
Als alle functies duidelijk ingevuld zijn, zal SmartSharing zonder kosten in rekening te brengen SmartDeposit inregelen en het fonds ondersteunen met de migratie naar SmartDeposit

 

Voor de huidige deelnemers is de overstap volledig gratis
De deelnemers van een broodfonds of andere schenkkring hoeven niet opnieuw entreekosten te betalen.  Ook het maandbedrag blijft € 10,- ex btw, maar wel opvoerbaar als zakelijke kosten.