Contact

Contact

SmartSharing BV

Adres

Ondernemershuis Crataegus
Meidoornplein 40
1031 GD Amsterdam-Noord

info@smartsharing.nl
www.smartsharing.nl 

Neem voor meer informatie contact op met Hubert Lut via telefoonnummer 06 – 47 83 02 63 of stuur een e-mail naar info@smartfund.nl

Reeds bestaande SmartFunds

Fundamens – bouwen op vertrouwen

Bij FundaMens steunen Zelfstandig Professionals en Zelfstandig Ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid (AOF) door middel van schenkingen. FundaMens is een vereniging en bestaat uit leden die wonen of werken in Amsterdam Noord / Landelijk Noord en minimaal één jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ga naar pagina

Stut en Steun

Bij Stut en Steun steunen zelfstandig ondernemers elkaar bij arbeidsongeschiktheid door middel van schenkingen. Leden van Stut en Steun komen uit het hele land en worden aangedragen door andere leden, die dit coöperatieve initiatief een warm hart toe dragen en graag een collega ondernemer willen steunen in moeilijke tijden.

Ga naar pagina

SmartTogether

Voor ondernemers uit Midden-Nederland

Wie zijn we en waarom zijn we er voor ZZP’ers en DGA’s? Een prachtig alternatief om met elkaar te zorgen voor elkaar bij ziekte zonder tussenkomst van onduidelijke arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Smartfund Smart Together is een vereniging met leden die zorgen voor elkaar in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Van tevoren teken je in op een schenking die je van anderen wilt ontvangen en dat doen anderen ook voor zichzelf. Wordt er iemand ziek, dan ontvangt deze van de anderen een klein bedrag dat gezamenlijk het bedrag is waarvoor degene deelneemt. Wordt er niemand ziek, dan blijft het geld van jezelf.

Ga naar pagina

ZuidNL

Voor ondernemers uit het Zuiden van het Land

Meer informatie binnenkort beschikbaar

Ga naar pagina

SmartFund Crataegus

Speciaal voor leden van Ondernemershuis Crataegus

Meer informatie binnenkort beschikbaar

meld je aan button